barefoot.fi

Vivobarefoot - Paljasjalkakengät erittäin laajasta valikoimasta, Miehille Naisille ja lapsille. Niin juoksuun kuin muuhunkin vapaa-aikaan

Vuonna 2003 Vivobarefootista tuli paljasjalkateknologian pioneeri esittelemällä markkinoiden ensimmäiset paljasjalkajalkineet.

- Vivobarefoot on oikeaoppisesti tehty paljasjalkajalkine joka on samalla ympäristöystävällinen, luonnollinen , terveellinen ja tyylikäs.
- Vivobarefootissa on patentoitu erikoisohut ja pistosuojattu pohja joka tarjoaa normaalin kengän suojan, mutta sallii jalan luonnollisen liikkeen.
- Vivobarefoot tarjoaa myös ohuen pohjansa ansiosta markkinoiden parhaimman asentotunnon.
- Vivobarefoot tarjoaa markkinoiden laajimman paljasjalkajalkineiden malliston, yhteensä yli 60 eri mallia: lapsista aikuisiin, juoksusta saleille ja arkikäyttöön.

Vivobarefoot paljasjalkakengät ja paljasjalkajuoksu

Vivobarefoot

AJATTELE LUONTOA , VIVOBAREFOOT ON EKOLOGINEN VALINTA Jo pelkästään USA:ssa joka vuosi yli 300 miljoonaa kenkää päätyy kaatopaikoille. Vivobarefoot tekee kenkiä jotka kestävät sekä laatunsa että tyylinsä puolesta ja jotka ovat korjattavia ja kierrätettäviä. VIVOBAREFOOT jalkineissa on käytetty: 100% orgaanista canvasta ja kengissä käytetty nahka on värjätty kasviksilla. Kasvisvärjäyksessä käytetään raskasmetallien ja myrkyllisten materiaalien sijaan kasviuutetta. Vivobarefoot jalkineiden pohja stimuloi jalan hermoja. Ohuen pohjan sekä anatomisen muotoilunsa ansiosta Vivobarefoot jalkineissa jalkapohjan pienten lihasten on mahdollisuus aktivoitua. VIVOBAREFOOT on paitsi jokapäiväinen jalkine kenelle tahansa meistä niin myös erinomainen korvaava tai lisäharjoittelujalkine esim. juoksuun ja salikäyttöön.