barefoot.fi

Antal Shoes - anatomisesti oikein muotoillut paljasjalkakengät

Antal Shoes - anatomisesti oikein muotoillut paljasjalkakengät. Antal Shoes perustettiin sosiaalisena yrityksenä, jonka ensisijaisena tavoitteena on aktiivisesti osallistua yhteisön ja alueen kehitykseen investoimalla voittonsa yrityksen sisällä – ottaen aktiivisia ASKELEITA alueellisen kehityksen suuntaan.

=> Joten ostamalla laadukkaita Antal tuotteita, voit myös kokea tyydytystä osallistumisesta hyvään tarkoitukseen. <=

Valitsemme tarkoin kaikki materiaalit ja hankimme ne vahvistetuilta toimittajilta EU:n sisältä. Pyrimme yhteistyöhön paikallisten toimittajien kanssa tuotantomme läheisyydessä, lyhentäen materiaalin kuljetusreittejä ja siten vähentäen hiilijalanjälkeä.

Antal

Nahkamme täyttää tiukat standardit materiaalin alkuperästä ympäristöystävälliseen energian ja veden kulutukseen, päästöihin, meluun, jätteiden käsittelyyn, kemikaalien varastointiin, työpaikan terveyteen ja turvallisuuteen, oikeudenmukaisiin työolosuhteisiin ja muuhun. Muiden materiaalien osalta keskitymme sertifioituihin kierrätettyihin materiaaleihin, jotka ovat sekä toiminnallisia että kestäviä. Käytämme jopa kierrätettyjä materiaaleja lankoihin, nauhoihin ja pakkauslaatikoihin. Kiinnitämme todella huomiota jokaiseen yksityiskohtaan!

Oman tuotannon ja varaston ansiosta voimme taata nopean toimituksen sekä ensimmäisiin tilauksiin että uusintatilauksiin. Koko tuotantoprosessi, mukaan lukien tutkimus, kehitys, varastointi, logistiikka ja myynti, tapahtuu saman katon alla.