BeLenka Ranger All Black

Ranger All Black

159.00

 • Tuotekoodi: BL-Ranger-Black
 • Brandi: Be lenka
 • Saatavuus: varastossaKokotaulukko Valitse
  • 37
  • 38


( 0 Arvostelua )

 • As.Palv. arkisin asiakaspalvelu(at)barefoot.fi
 • Ilmainen toimitus yli 100€:n tilauksiin
 • 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus.
 • Tuotekuvaus
 • Arvostelut

Be Lenka Rangerit ovat tyylikkäät saappaat vettähylkivällä Tex-kalvolla varustettuna naisille, miehille ja junnuille.

Trendikkäät paljajalkakengät, joissa jalkasi pysyvät kuivina ja mukavina syys- sekä talvikeleissä.

Valmistettu sileästä nupukkinahasta, vedenhylkivästä suojakalvosta, lämpöä hyvin pitävästä fleece-vuoresta ja uudesta pitävästä pohjasta. Näissä kengissä voit nauttia kylmemmistäkin keleistä "paljain jaloin" ilman kompromisseja.

Be Lenka Rangerit ovat tyylikkäitä, vedenhylkiviä, huipputeknologialla varustettuja barefoot-saappaita, jotka sopivat täydellisesti kylmään säähän, kevyisiin vaelluksiin, polkupyöräilyyn ja ovat erinomaisesti yhdisteltävissä talvivaatteisiisi!

Joustava, 4 mm kulutusta kestävä kumipohja (ilman korvakkeita) tarjoaa erinomaisen pidon ja tasapainontunteen kaikissa olosuhteissa.

Kuten koko Be Lenkan kenkämallisto, Rangerin leveä toebox mahdollistaa varpaiden luonnollisen ja rajoittamattoman liikkeen mikä takaa mukavuuden, vaikka olisit kengissä koko päivän!

Kenkien hoito:
Nahka pysyy vettähylkivämpänä kun sitä muistaa käsitellä waterproof-suihkeilla säännöllisesti. Käytä myös nupukkinahkalle tarkoitettua hoitoainetta. Kenkien pintojen puhtaanapito oikeanlaisilla välineillä ja pesuaineilla parantaa niiden käyttöikää ja hengittävyyttä.

Materiaalit:
Päällinen: Öljyttyä nupukkinahkaa
Vuori: Fleece
Pohja: Kumi

Kenkien ominaisuudet:

Ei korkoa (zero drop)
Ohut ja joustava pohja
Paljon varvastilaa (toe box)
Ei korotettua kärkeä varvasosassa (toe spring)
Kevyet


Nämä minimalistiset saappaat ovat korkealaatuista nahkaa ja niissä on lämmin fleece-vuori, joustava anti-slip pohja sekä joustavat sivuresorit. Erinomainen kenkämalli kylmeneville keleille. Täydellinen yhdeistelmä tyylikkyyttä ja mukavuutta.

Laadukkaat saappaat kuuluvat jokaisen tyylikkään ihmisen vaatekaappiin, ajaton ja minimalistinen tyyli tarkoittavat sitä, että haluat pukea nämä saappaat vuodesta toiseen ja sopivat useimpiin vaatteisiisi. Upeasta designista huolimatta saat näistä kengistä kaikki paljasjalkakenkien terveyshyödyt.

Materiaalit kengissä on todella korkealaatuisia. Toffee Brown kuosissa harjattua nupukkinahkaa ja All Black kuosissa pintanahkaa, jotka on huippuammattilaisten valitsemia ja käsin leikkaamia. Molemmissa malleissa lämmin fleecevuori

Joustava, 4 mm kulutusta kestävä pohja antaa hyvän pidon kaupunkiolosuhteisiin.

Kuten koko Be lenkan mallistossa, myös Enticen leveä Toe-box mahdollistaa varpaiden luonnollisen ja rajoittamattoman liikkeen.

Kenkien hoito

All Black:
Suosittelemme pintanahkan pitämistä puhtaana, jotta se pysyisi hengittävänä ja vettähylkivämpänä. Nahkapintaa kannattaa käsitellä mehiläisvahalla tai muulla luonnollisella rasvalla. Nahan vedenhylkivyyttä voit lisätä käyttämällä kyllästeitä rasvaamisen lisäksi.

Toffee Brown:
Suosittelemme tuotteelle nupukin ja mokan hoitoon tarkoitettua suihketta, sekä suojasuihke kyllästeitä vedenhylkivyyden parantamiseksi. Kenkien pintojen puhtaanapito parantaa niiden käyttöikää ja hengittävyyttä.

Kenkien ominaisuudet:

Ei korkoa (zero drop)
Ohut ja joustava pohja
Paljon varvastilaa (toe box)
Ei korotettua kärkeä varvasosassa (toe spring)

Materiaalit:

Päällinen: Nupukkinahka
Vuori: Fleece
Pohja: Kumi

Review form

Arvostelu Huono Hyvä

Placeholder

 • Tuotetta ei ole vielä arvosteltu
 
 
Tuotteen avainsanat: Paljasjalkakengät , Talvikengät